حامیان و برگزار کنندگان

وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات یکی از ۱۹ وزارت‌خانهٔ دولت ایران و مسئول برنامه‌ریزی، پشتیبانی و توسعه زیرساختار و توانایی‌های ملی مخابراتی و اطلاعاتی ایران است. این وزارتخانه از تاریخ ۲۱ اسفند ماه سال ۱۲۹۵ شروع بکار کرده‌است و بعدها اسم آن به وزارت پست و تلگراف و تلفن و سپس وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات (ICT) تغییر پیدا کرده‌است، هم‌اکنون سید ستار هاشمی در دولت چهاردهم مسعود پزشکیان تصدی این وزارت را بر عهده دارد.

پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات فراجا با نام مختصر پلیس فتا و مشهور به پلیس سایبری ایران، یک واحد تخصصی فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران است که وظیفه آن جلوگیری و مبارزه با ایجاد فیشینگ (کلاهبرداری اینترنتی) و جعل، سرقت اینترنتی، هک، نفوذ و جرائم سازمان یافته رایانه‌ای است.

همچنین دسترسی غیرمجاز، برداشت اینترنتی غیرمجاز از حساب‌های بانکی اشخاص، شنود غیرمجاز، جعل رایانه‌ای، تخریب و اخلال در داده‌ها و سامانه‌های رایانه‌ای و مخابراتی، استفاده غیرمجاز از پهنای باند بین‌المللی برای برقراری ارتباطات مخابراتی، تولید و آموزش بدافزارها یا نرم‌افزارهای ارتکاب جرایم سایبری و گذرواژه و اطلاعات کاربران از جمله موضوعاتی است که مورد پیگیری پلیس فتا قرار می‌گیرد.

سازمان فناوری اطلاعات ایران با توجه به نیاز روز افزون کشور به برقراری و توسعه شبکه های رایانه ای و ارتباط آنها به یکدیگر و در نهایت اتصال به شبکه های جهانی و با هدف ایجاد زیرساختهای ارتباطی لازم برای تحقق چنین امری و نیز امکان دسترسی به منابع اطلاعاتی، خدماتی، و برنامه های کاربردی داخلی و خارجی تحت عنوان”اموردیتا”از سال۱۳۷۰ به عنوان یکی از قسمتهای زیرمجموعه وزارت پست و تلگراف و تلفن آغاز به کار کرد.

هم زمان با تغییر نام وزارت پست و تلگراف و تلفن به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در سال۱۳۸۲ ، تغییراتی در سطح شرکتهای تابعه رخ داد. در این رابطه امور ارتباطات دیتا ضمن تغییر هویت در تابستان ۱۳۸۳ به” شرکت ارتباطات داده ها ” تغییر نام یافت و در تابستان۱۳۸۴ با توجه به توسعه اهداف وماموریتهای شرکت ، نام آن به”شرکت فناوری اطلاعات ” تغییر نمود. در سال ۱۳۸۷ در راستای اجرای اصل۴۴ قانون اساسی ، این شرکت ضمن تفکیک از شرکت مخابرات ایران ، نام ” شرکت فناوری اطلاعات ایران ” برآن نهاده و از مهر ماه۱۳۸۹به منظور انتزاع فعالیتهای حاکمیتی و سیاست گذاری از شرکتهای دولتی، شرکت فناوری اطلاعات ایران به دلیل وظایف حاکمینی مطرح در اساس نامه خود، از شکل شرکت دولتی به موسسه دولتی تغییر ماهیت داد و عنوان آن به سازمان فناوری اطلاعات ایران اصلاح گردید و بدین ترتیب اولین نهاد حاکمیتی فناوری اطلاعات در ایران متولد شد.

سازمان نظام صنفی رایانه‌ای به عنوان بزرگترین تشکل مردم نهاد حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات، از تیرماه سال ۱۳۸۴ براساس قانون حمایت از پدیدآورندگان نرم‌افزار و آیین‌نامه مصوب هیات وزیران فعالیت خود را آغاز کرده است.
هدف و ماموریت این سازمان، تنظیم مناسبات بخش خصوصی و دولت در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات و مشارکت موثر در ساماندهی امور تجاری رایانه‌ای است.
سازمان نظام صنفی رایانه‌ای پیش از سال ۱۳۸۴، در قالب انجمن شرکت‌های انفورماتیک از سال ۱۳۷۳ فعال بوده است. تا به امروز سازمان نظام صنفی رایانه‌ای در ۲۹ استان کشور تشکیل شده است.
در حال حاضر سازمان نظام صنفی رایانه‌ای به عنوان حافظ منافع بخش خصوصی، به عنوان بازوی مشورتی دولت و حاکمیت درسطوح کلان و سیاست‌گذار حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات، نقش و جایگاه تعیین کننده‌ای دارد.

پست بانک ایران، یک بانک دولتی در ایران است که در زمینه ارائه خدمات مالی و بانکداری در مناطق کمتر توسعه یافته یا روستایی فعالیت می‌کند. پست بانک ایران از دی ماه سال ۱۳۷۵ فعالیت رسمی خود را آغاز کرده و در حال حاضر با دارا بودن حدود ۶۵۰۰ شعبه و باجه بانکی روستایی در سراسر کشور انواع خدمات بانکی و مالی را به مشتریان خود ارائه می‌دهد.

از سال ۱۳۹۵ بر اساس مصوبه مورخ ۱۳۹۵/۵/۶ مجلس شورای اسلامی و تایید شورای تگهبان، پست بانک ایران به عنوان بانک توسعه ای و تخصصی حوزه ICT کشور و همچنین بزرگترین خرده بانکدار حوزه روستایی تعیین شد.

 

های‌وب شرکت داده‌گسترعصرنوین از سال ۱۳۸۲ به‌عنوان یکی از شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات انتقال داده (PAP) آغاز بـه کار نموده است. در سال ۱۳۸۸ مالکیت این شرکت به بخش خصوصی واگذار شد و در سال ۱۳۹۱ نام تجاری «های‌وب» را در بازار مخابرات و ارتباطات کشور معرفی نمود. در طی دوره فعالیت جدید، این شرکت توانست به‌سرعت در بازار رقـابتی خدمات دستـرسی به دیتـا و اینترنت رشد نماید، به‌نحوی‌که با ارائه سرویس در بیش از ۵۴۳ شهر در سال ۱۳۹۵ توسط سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به‌عنوان یکی از شرکت‌های برتر انتخاب گردد.

انجمن فناوران زنجیره بلوک فعالیت خود را با نام “انجمن بلاکچین ایران” در تاریخ ۶ خرداد ۱۳۹۶ و در خلال جلسات آگهی شده در سایت میتاپ که در حوزه بلاکچین، از بهمن ۱۳۹۲ در تهران برگزار می شد، آغاز نمود. حاضرین جلسه مذکور که همگی از فعالین صنعت بلاکچین ایران بودند، تصمیم به ایجاد سازمان مردم نهاد، برای جامعه بلاکچین ایران گرفتند. لذا با برگزاری انتخابات، اعضای هیئت موسس تعیین گردیدند و پس از رایزنی هیئت موسس انجمن؛ در تاریخ ۹ تیر ۱۳۹۶ با نام “انجمن بلاکچین ایران” اعلام موجودیت نمود. پس از آن هیئت موسس در طی جلسات خود، اقدام به تهیه و تدوین چارچوب اساسنامه نمود و نسبت به اقدامات اولیه مثل راه اندازی سایت و گروه ها و کانال های ارتباطی در شبکه های اجتماعی مختلف اقدام نمود.

تلاشها برای ثبت رسمی و قانونی انجمن ادامه داشت تا نهایتا در تاریخ ۱۶/۲/۹۸  وزارت کشور مجوز این انجمن را صادر کرده و در تاریخ ۲۴/۴/۹۸ با نام “انجمن فناوران زنجیره بلوک” در اداره ثبت شرکتها و موسسات غیر تجاری به عنوان سازمان مردم نهاد و انجمنی علمی و غیر انتفاعی به شماره ثبت ۴۷۷۰۰ و شناسه ملی ۱۴۰۰۸۴۷۰۶۷۰ به ثبت رسید و برای اطلاع عموم آگهی گردید.

 

شرکت خدمات انفورماتیک در راستای سیاست‌های بانک مرکزی به‌منظور ایجاد و راه‌اندازی سیستم جامع اتوماسیون بانکی کشور در آذرماه سال ۱۳۷۲ به‌عنوان بازوی اجرائی تأسیس شد.

این شرکت از بدو پیدایش برنامه‌ریزی لازم برای ایجاد زیرساخت‌های موردنیاز و تشکیل مراکز تأمین نیازهای اجرائی اقدام کرد. زیرساخت‌های موجود شرکت خدمات انفورماتیک در طی دو دهه گذشته با تکنولوژی‌های روز جهان در زمینه‌های بانکداری الکترونیک، فناوری اطلاعات و ارتباطات، مراکز کامپیوترهای بزرگ (MainFrame)، شبکه مخابراتی اختصاصی VSAT، راهبری سیستم‌های بزرگ و چند سکویی باقابلیت Online/Realtime تشکیل و توسعه یافته است. دانش فنی و تجربه تخصصی بیش از بیست سال، این شرکت را در زمره بزرگ‌ترین شرکت‌های فعال در این حوزه در سطح منطقه و جهان قرار داده است.

انجمن مدیریت ایران موسسه ای است آموزشی، مشاوره ای و پژوهشی که از سال ۱۳۳۵ فعالیت خود را آغاز و درسال ۱۳۳۹ به صورت غیر انتفاعی و غیرسیاسی به ثبت رسید . این انجمن با هدف تولید، اشاعه و گسترش فنون نوین مدیریت و همچنین نوآوری در ارائه خدمات به اعضای حقیقی و حقوقی، اعم از دولتی و خصوصی به عنوان یکی از انجمن های ممتاز وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به مدت ۱۷ سال پیاپی و همچنین انجمن علمی برتر از سوی جشنواره فارابی در سال ۱۳۹۶ و شورای انجمن های علمی ایران در سال ۱۳۹۷ شناخته شده است.

فنحاب نظر به راهبرد و سیاست بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران در راستای پیاده‌سازی اهداف ارائه خدمات از طریق دولت الکترونیک، استقرار حاکمیت فناوری اطلاعات و ایجاد مرکز داده مستقل و پشتیبان برای خود نسبت به تأمین شبکه و زیرساخت مرکز داده اقدام گردیده که محل استقرار آن، پارک فناوری پردیس است .هم اکنون مرکز داده فنحاب با بهره گیری از امکانات گسترده خود در حوزه دیتاسنتر شامل فضای امن و استاندارد، پاور یا نیروی برق پایدار و دارای پشتیبان AC و DC و همچنین نیروهای متخصص و کارآزموده و هم‌افزایی امکانات خود در حوزه FCP در دو فاز آماده بهره برداری و ارائه خدمات به تمامی سازمان ها و صنایع هوشمند می باشد.

انجمن صنفی کسب و کارهای مجازی از آذرماه ۱۳۹۲ براساس قانون کار – مصوب ۱۳۶۹ – و با رعایت تصویب‌نامه یاد شده، آیین‌نامه چگونگی تشکیل، حدود وظایف و اختیارات و نحوه عملکرد انجمن‌های صنفی و کانون‌های مربوط فعالیت خود را آغاز نمود.انجمن صنفی مطابق اساس‌نامه خود موظف به سر و سامان دادن اوضاع کسب و کارهای اینترنتی می‌باشد. انجمن صنفی کسب و کارهای اینترنتی در شهر تهران فعالیت می‌کند.

این سازمان با موافقت سازمان توسعه تجارت الکترونیک که در آن زمان وظیفه حمایتگری از تجارت الکترونیک را بر عهده داشت، به شرط اینکه تمام اعضای انجمن نماد اعتماد الکترونیکی برای کسب و کار خود داشته باشند، دروزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ثبت گردید.

    یازدهمین اجلاس وب فارسی در بهمن ماه ۱۴۰۳ تمرکز خود را به بررسی فناوری اطلاعات در صنعت مالی، پرداخت، بانک، بیمه و بورس قرارداده است. بدین منظور از تمامی متخصصان و فعالان زیست بوم جهت همراهی و مشارکت در برگزاری هر چه بهتر این گردهمایی دعوت به عمل می‌آید.

    اجلاس وب فارسی رویدادی است که هر ساله با موضوع و محوریت جدید و نگاه به صنایع بالادستی و دغدغه‌های کشور با حضور مدیران کشوری و لشکری، فعالان صنعت فناوری اطلاعات، پیشتازان اقتصاد دیجیتال و بزرگان صنعت برگزار می‌گردد.

    تلفن:

    021-88340906

    سبد خرید